Empire Bio
Empire Bio
Guldbergsgade 29 F
København N
Billet-tlf: 3536 0036


 

Praktik i Empire Bio
 


SoMe-ekspert med flair for kommunikation og markedsføring


Er du i gang med en videregående uddannelse, og har du interesse og flair for kulturformidling, digital marketing og kommunikation på sociale medier? Så er det netop dig, vi leder efter i Empire Bio!

Vi kan tilbyde et praktikophold, hvor du i høj grad for mulighed for at få indflydelse og mange spændende arbejdsopgaver under vejledning. Dine opgaver bliver blandt andet:

-       
At hjælpe med at drive og videreudvikle vores sociale medier (FB, insta, mm.)

-        At hjælpe med at drive Empire Bios hjemmeside og udsende nyhedsbreve

-        Koordinering og udformning af konkurrencer

-        Koordinering af forpremierer, koncertfilm og andre events

-        Tage billeder og videoer til gallapremierer og andre events

-        Hjælpe med at gennemføre filmfestivalerne CPH PIX og MIX Copenhagen i Empire

-        Ideer til at promovere film på alternative og opsigtsvækkende måder


Praktikforløbet finder sted i efteråret 2018, fra slut-august til slut-januar. Den præcise start- og slutdato finder vi ud af i fællesskab. Praktikforløbet er i udgangspunktet fuldtid, men vi har forståelse for, at der samtidig skal være tid til at skrive praktikrapport og andet studierelevant.
Til gengæld kan der forekomme aftenarbejde, når vi har events i biografen. Vi kan tilbyde søde kolleger, mulighed for at få en masse erfaring inden for kommunikations- og biografverdenen – og så har vi rigtig god kaffe.

Vi forventer derimod, at du er fuld af gode ideer, kan formulere dig fejlfrit, er god til at arbejde selvstændigt, og det gør bestemt ikke noget (men er ikke et krav), at du har passion for film. Det er derimod et krav, at du kan få merit for praktikopholdet på dit studie.

Hvis dette er noget for dig, så send en ansøgning til
rune@empirebio.dk senest d. 15. juni. Alle ansøgere får svar i starten af uge 25, og samtaler vil blive afholdt i uge 26. Har du spørgsmål til praktikstillingen er du mere end velkommen til at ringe til Rune Bruun Madsen på tlf. 61 33 89 98.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

  

Empire er Nørrebros egen biograf med 58 ansatte, en cool og afslappet atmosfære og et repertoire med både mainstream- og arthousefilm. Biografen åbnede i 2001 og er placeret hyggeligt i en gyde på Guldbergsgade med blandt andet et bageri, et tapperi og en italiensk gourmetrestaurant som naboer.